Bodø/Glimt mot til

Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. 75 54 55 00.


Heroiske Bodo Glimt Slo Roma Igjen Abc Nyheter

Under flomlysene på et fullsatt stadion skal BodøGlimt forsøke å ta seg videre til semifinalen i.

. Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018. Siste hjemmetap i serien var 02 mot Molde 24. Billetter til Haugesund BodøGlimt.

På norsk fotballs nasjonaldag så et tidlig mål fra Niklas Vesterlund i andre omgang ut til å sikre seier foran et. Gilbert Koomson ble matchvinner for BodøGlimt da Viking ble slått 2-1 i NM-semifinalen og dermed møter de Molde til finalekamp på Ullevaal søndag 1. Før returoppgjøret mellom Roma og BodøGlimt 2-1 til Glimt fra første kamp har Riise gjort et intervju med italienske Sky.

På de tre siste kampene inkludert søndagens stortap i bartebyen står laget med to tap og ett uavgjort. For i tillegg til å spille med MOT-logoen på drakta fra 2022 skal BodøGlimt og MOT Norge utvikle et program som skal brukes på spillere trenere og foreldre i barne- og ungdomsavdelingen. Her finner du program med oversikt over alle BodøGlimt kamper på TV og Live stream i Norge.

Også i Norge har vi velkjente rivaloppgjør. Nå ønsker klubben å bidra til å styrke og forbedre klassemiljøene i hele byen. Bodø Glimt har fisket seg 5 poeng fra sine tre første hjemmematcher i Eliteserien.

Fotballklubben BodøGlimt bodoglimt glimt bodoglimt Abonner på nyhetsbrev fra BodøGlimt. Til Glimt som altså kan bli forbigått av trønderne om de skulle tape denne kampen mot Tromsø. Mai-festen mot Tromsø nå.

De helgule fra Bodø er inne i en tung periode. Niklas Aune Johnsen. Rosenborg mot Molde Lillestrøm mot Vålerenga Brann mot Viking - og ikke minst TIL mot BodøGlimt.

Siden da har Glimt spilt. Mai 2022 2001 Oppdatert 16. Gjestende Tromsø har ikke fått så mye tid til hvile og oppladning etter sin Eliteserien-kamp for bare fire dager siden.

Siste hjemmetap i serien var 02 mot Molde 24. Siste hjemmetap i serien var 02 mot Molde 24. Bodø Glimt form og statistikk.

Gratis inngang for alle barn under 16 år. 10 hours agoBodø Glimt ikke tapt hjemme siden 7. Juli i fjor da det ble 23 mot Legia Warszawa.

Grei fangst men med rom for forbedring. I dag spiller han fra start mot gamleklubben. 10 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag.

1 day agoBodøGlimt 2 hadde reist til Trondheim for å møte andrelaget til Rosenborg. U T T V V. Juli i fjor da det ble 23 mot Legia Warszawa.

Mot Rosenborg 2 ble det stygt. I løpet av april vil BodøGlimt spille minst sju fotballkamper. Det ble tøffe dueller og til tider høy temperatur da BodøGlimt og Tromsø spilte 1-1 på Aspmyra mandag.

Mats Torbergsen NTB. 9 hours agoJoel Mvuka utlignet til 1-1 på overtid og reddet ett poeng for Bodøglimt hjemme mot Tromsø i Eliteserien mandag. Juli i fjor da det ble 23 mot Legia Warzawa.

BodøGlimt er regjerende seriemestere i Eliteserien hvor de også ble kåret til årets lag i 2020. Mai for tre år siden. Bodø Glimt ikke tapt hjemme siden 7.

BodøGlimt vil styrke klassemiljøene. Sikre deg plass på 16. Juni i fjor og før det må vi tilbake til 12 hjemme mot Brann 19.

BodøGlimt på TV og Live Stream. Bodø Glimt mot Tromsø. Sikre deg plass på 16.

18 hours agoTIL tok en viktig seier mot Vålerenga torsdag og retter nå blikket mot sesongens høydepunkt bortekamp mot erkerival BodøGlimt på Aspmyra på. Det er få timer igjen til det braker løs på Stadio Olimpico. Vinner de mot Roma eller Viking kan det bli åtte kamper.

Bodø Glimt ikke tapt hjemme siden 7. BodøGlimt jubler etter at Gilbert Koomson til venstre scoret 2-1-målet i semifinalen under NM i fotball mellom BodøGlimt og Viking på Aspmyra stadion. Bodøglimt roma tv2 bodøglimt i kveld.

Det var dock Roma som tog ledningen kort innan halvtidspausen men den norska kvitteringen kom redan tio minuter in i andra halvlek. Billetter Rana - Glimt. Mai-festen mot Tromsø nå.

I 2020 fikk ikke én eneste supporter være til stede på San Siro da Glimt knepent røk ut av Europaliga-kvaliken etter et knepent 3-2-tap mot. 1 day agoBarcelona mot Real Madrid og Manchester United mot Liverpool er blant de mest kjente. Det är norska BodøGlimt som har ett övertag inför den kvarvarande kvartsfinalen mot Roma i ECL-slutspelet efter att ha vunnit med 21 på Aspmyra stadion i Norge på torsdagskvällen.

Juni i fjor og før det må vi tilbake til 12 hjemme mot. 8 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. 10 hours agoBodøGlimt reddet 1-1 mot Tromsø med sen utlikning.

Han tror og håper Roma vinner men advarer mot Glimts kontringer og raske angrepsspillere. Takk for din påmelding. Juni i fjor og før det må vi tilbake til 12 hjemme mot.

Mats Torbergsen NTB Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Det er ingenting som er verre i fotballsammenheng enn å tape mot fienden. John Arne Riise er nå trener for Avaldsnes men spilte tre sesonger i Roma mellom 2008 og 2011.

160522 1701 160522 1701. 13 hours agoRunar Espejord gikk fra Tromsø til BodøGlimt i vinter noe som skapte mye styr. Online TV Tromsø Vs Bodø-glimt.

Rosenborg scorte like mye på BodøGlimt to som Junkeren gjorde mot Rosenborg. Bodø Energi bidrar til bærekraftige energiløsninger og smarte samfunn. De kom seg helt til sluttspillet i Conference League 202122.

Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. På norsk fotballs nasjonaldag så et tidlig mål fra Niklas Vesterlund i andre omgang ut til å sikre seier. Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018.

Har nok aldri før.


Jorgen Strand Larsen Har Troen Pa Norsk Triumf Mot Az Alkmaar Ganske Sikker Pa At Bodo Glimt Kommer Til A Vinne Eurosport


Bodo Glimt Moter Az Alkmaar I Conference League Attedelsfinalen


Fk Bodo Glimt English Glimt En Twitter


Bodo Glimt Lader Opp Til Conference League I Spania Eurosport


Bodo Glimt A Video Proves Roma Goalkeeping Trainer Attacked Our Coach Football Italia


Glimt Til Den Evige Stad Bodo Glimt


Bodo Glimt Sjokkerte Pa Ny Mourinhos Roma Reddet 2 2 Pa Hjemmebane


Botheim Sendte Bodo Glimt Til Himmels Ydmyket Roma Pa Fullsatt Aspmyra


Bodo Glimt Til Cupfinalen Norges Fotballforbund


Moter Roma Igjen Bodo Glimt


Bodo Glimt Store Norske Leksikon


Jens Petter Hauge Fk Bodo Glimt 2019 20 Youtube


Bodo Glimt Mestered Eliteserien Clinching Title With Five Games Left The Norwegian American


Bodo Glimt Breaking Records With 8 0 0 Start The Norwegian American


Folkefest Og Seriestart Mot Rosenborg Bodo Glimt


Cupdrommen Brast Mot Bodo Glimt Tungt


File Ole Amund Sveen Kvit Skjorte I Kamp Mot Bodo Glimt Jpg Wikimedia Commons


Fk Bodo Glimt English Glimt En Twitter


Se Bodo Glimt Spille Mot Az Alkmaar I Nederland Koment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel